Pentru a avea succes în activitatea pe care o desfășori, cu siguranță ai nevoie de resurse tehnologice. Posibilitatea ca să nu fi avut niciodată probleme cu un calculator este inexistentă, tocmai atunci când ți‐a fost lumea mai dragă, nu ți‐a mai pornit calculatorul, ți‐ai pierdut datele importante sau ți s‐a oprit corespondența electronică din cauza virusilor. Pentru a rezolva toate aceste probleme, noi iți venim în întâmpinare.

Indiferent de activitate, datele iți sunt importante, tehnica de calcul prețioasă, pentru că știi cât sunt de scumpe și câte bătăi de cap iți dau. Din acest motiv nu e bine să le neglijezi deoarece dacă vei face asta, vei afla că și ele te vor neglija pe tine.

Oferim diagnosticare GRATUITĂ iar reparațiile beneficiază de garanție cuprinsă între 3-12 luni.

Inlocuire / Reparație Display

___6013347
Înlocuire sau reparație pentru ecran spart, crepat sau cu dungi, ecran fără imagine, fără luminozitate, ecran cu imagine pâlpâitoare sau orice alt defect pentru display-uri de laptop, tabletă, monitor sau televizor.

Ai vărsat lichid pe laptop?

___6934896
Reparăm aproape orice coroziune cauzată de lichide pe placa de bază a laptop-ului sau calculatorului tău.
Curătăm inclusiv cu flux sau ultrasunete componentele afectate, astfel avem sanse maxime de reușită.

Ți s-a defectat mufa de alimentare?

___7676465
Schimbăm orice mufă de alimentare, USB, audio, video și altele, pentru laptop-uri sau tablete.
De asemenea putem înlocui o gamă largă de mufe de alimentare pentru încărcătoare.

Se incinge laptop-ul?

__8385185
Computerele și laptop-urile au nevoie de aer pentru răcire. Este obligatorie curățarea radiatoarelor și schimbul de pastă termoconductoare, după 1500-2000 ore de uz.

Nu pornește laptop-ul?

__9287589
Schimbăm orice tip de SMD-uri și alte tipuri de integrate. Fie ca e vorba de pornirea laptop-ului, tabletei, monitorului sau televizorului, erori ciudate de USB, sau fie nu-ți încarcă bateria, la noi găsești o soluție.

Instalare și optimizare software

__4740825
Instalare, configurare și optimizare pentru sisteme de operare (Windows, Linux, OSX) și aplicații Office sau programe de contabilitate, fără pierderea bazei de date existente.